Dineren
Al meer dan 70 jaar wordt er bij de Bagatelle gegeten. In de loop der jaren is er natuurlijk het een en ander veranderd.
Maar, wat onveranderd is gebleven is de gastvrijheid en het culinaire niveau, zowel voor lunch als diner.
Eten bij de Bagatelle is ècht een avond uit! Geniet van onze gastvrijheid en de mooie (seizoens)gerechten van de kaart. Chef Stef Hofstede en zijn brigade koken met verse producten, waar mogelijk uit de Sallandse achtertuin.
Al meer dan 70 jaar wordt er bij de Bagatelle gegeten. In de loop der jaren is er natuurlijk het een en ander veranderd.
Maar, wat onveranderd is gebleven is de gastvrijheid en het culinaire niveau, zowel voor lunch als diner.
We doen er alles aan om onze gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. Dat doen we met onze gerechten, waarin we zoveel mogelijk gebruik maken van seizoensproducten uit de buurt. Uiteraard hebben we bij deze gerechten hippe en uitdagende wijnen uitgezocht die de beleving compleet maken.
We ontvangen jullie graag!
Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!
Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.