Verjaardag/Jubileum

We hebben al talloze verjaardagen, jubileums en andere gelegenheden mogen verzorgen. En dat doen we met heel veel plezier! Het enige dat we aan jullie over laten is het uitnodigen van de gasten; voor de rest zorgen wij!

Verjaardag/Jubileum

Iets te vieren? Bij de Bagatelle kan veel!

Het liefst bieden we jullie een arrangement aan. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn en komen we achteraf niet voor verrassingen te staan.  Voor € 29,50 p.p. verzorgen we 4 uur lang onbeperkt drankjes; op basis van bier, wijn en frisdrank Een glas Prosecco als welkomstdrankje en een kop koffie met lekkers na, zijn hierbij dus ook inbegrepen.

Ons paradepaardje voor groepen als jullie lekker willen eten is het “Proef-Festival”. In de zaal hebben we op verschillende plekken een mobiel keukentje staan. Deze worden bemand door onze koks, zij gaan voor de gasten heerlijke kleine gerechtjes bereiden. Jullie gasten hoeven niet vooraf te kiezen welk gerecht ze willen proeven; nee, ze kunnen ze alle gerechtjes proberen. Zo beginnen wij met 3 voorgerechten, eventueel 3 tussengerechten, en 3 hoofdgerechten. Voor het dessert hebben wij voor jullie gasten een heerlijk dessertbuffet. Het Proef-Festival kost € 39,50 voor 3-gangen en € 47,50 voor 4-gangen. 

Wil je een geheel andere invulling? Vraag dan naar de mogelijkheden, en kom eens bij ons langs voor een kop koffie. Dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden en laten we in alle rust ons bedrijf zien!

 

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens