Verjaardag/Jubileum

We hebben al talloze verjaardagen, jubileums en andere gelegenheden mogen verzorgen. En dat doen we met heel veel plezier! Het enige dat we aan jullie over laten is het uitnodigen van de gasten; voor de rest zorgen wij!

Verjaardag/Jubileum

Iets te vieren? Bij de Bagatelle kan veel!

Het liefst bieden we jullie een arrangement aan. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn en komen we achteraf niet voor verrassingen te staan.  Voor € 27,50 p.p. verzorgen we 4 uur lang onbeperkt drankjes; op basis van bier, wijn en frisdrank Een glas Prosecco als welkomstdrankje en een kop koffie met lekkers na, zijn hierbij dus ook inbegrepen.

Een feest is niet compleet zonder iets te eten. Dit kan kleinschalig, maar ook uitgebreid. Wat jullie maar willen! Voor € 9,50 p.p. verzorgen we gedurende de hele avond koude en warme hapjes.

Kortom, voor € 37,00 p.p. heb je al een geheel verzorgd feest….ALL-IN!

Wil je uitgebreider eten of een geheel andere invulling? Kijk dan naar de mogelijkheden hieronder, of kom eens bij ons langs voor een kop koffie. Dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden en laten we in alle rust ons bedrijf zien!

 

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens