Zakelijke meetings

Als je op zoek bent naar een locatie voor een zakelijke meeting, dan wil je eigenlijk maar een ding: ontzorgt worden. Dat kunnen wij! We nemen alle zorg uit handen en zullen en zorgen ervoor dat het gezelschap de volle aandacht voor de meeting kan hebben. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik dan verder of neem contact met ons op!

VergaderenDiner

Zakelijk

De Bagatelle is bij uitstek geschikt voor een zakelijke meeting. Door de praktische ligging pal aan de N35 tussen Zwolle en Enschede, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit het hele land. Daarnaast beschikken we over een ruime eigen parkeergelegenheid.

Een groot voordeel is dat we beschikken over verschillende ruimtes. Zo vinden we altijd een passende ruimte voor de grootte van het gezelschap én hebben we daarnaast de mogelijkheid om gedurende dag te verplaatsen voor bijvoorbeeld lunch of diner.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens