Personeelsfeest? Bagatelle!

Vele bedrijven hebben in de loop der jaren de weg naar de Bagatelle gevonden. Hoe ze terug gingen? In ieder geval met onvergetelijke herinneringen! Ook zo'n feest? We vertellen je graag wat er mogelijk is!

Personeelsfeest

Echte groepsbinding en teambuilding ontstaat op momenten waar herinneringen gemaakt worden.

Een personeelsfeest bij de Bagatelle kan zo’n moment zijn. Wij hebben veel activiteiten in eigen beheer. Voor sommige buitenactiviteiten schakelen we Free-Wheel Organisatiebureau uit Vorden in. Zij zijn echte professionals als het gaat om het organiseren van een goede activiteit.

We hebben verschillende activiteiten, zowel sportief als culinair, maar allemaal even geschikt voor een personeelsfeest. Uiteraard is een combinatie van verschillende activiteiten mogelijk zodat we kunnen zorgen voor een complete dag invulling.

Voor onze arrangementen spreken we het liefst een vaste prijs af. Dat is voor ons prettig, maar zo komen jullie als gasten achteraf nooit voor verrassingen te staan!

We ontvangen jullie graag voor een kop koffie en laten dan uitgebreid al onze mogelijkheden zien, waarmee we jullie personeelsfeest onvergetelijk kunnen maken.
Klik op de onderstaande afbeeldingen om te zien wat er voor jullie mogelijk is.

Mogelijkheden Personeelsfeest

Klik voor meer informatie op de onderstaande foto's.

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens