Masterchef

Word jij de nieuwe Masterchef?

Ben jij de vrouw die tijdens de kerstdagen uren in de keuken doorbrengt? Of ben jij de man die op het werk stoer vertelt nog geen ei te kunnen bakken maar ondertussen thuis de meest verfijnde gerechten op tafel zet? Dan heb jij een duidelijke voorsprong
in de strijd wie zich de Masterchef van jouw bedrijf mag noemen!

Durf jij de uitdaging aan?

‘Masterchef’ is de nieuwe activiteit van de Bagatelle gericht op het bedrijfsleven dat op zoek is naar een nieuwe invulling van het jaarlijkse personeelsuitje. De medewerkers worden uitgedaagd in groepjes samen te werken en om met ingrediënten uit de bekende ‘black box’ het lekkerste en meest bijzondere gerecht te creëren. De jury wordt gevormd door de medewerkers zelf.
Wil je jouw werknemers eens van een totaal andere kant zien, dan is ‘Masterchef’ echt iets voor jouw bedrijf! Het arrangement duurt circa 4 uur, is all-inclusive en kost € 62,50 per persoon. Durf jij de uitdaging aan? Bel met de Bagatelle, 0572 35 84 84.

Hoe gaat deze avond in zijn werk?

Ontvangst van de gasten met een heerlijk glas Prosecco. Aansluitend kan men drankjes gebruiken uit het assortiment. De uitleg van het arrangement zal door de Bagatelle worden verzorgd. We gaan de groep opdelen in kleine groepjes van 4 gasten. Ieder groepje krijgt een black-Box. Hierin zitten 4 bordjes, ingrediënten en benodigdheden voor de opmaak van het bordje. Na een half uur worden de bordjes op een buffet gezet, en beoordeeld door de jury, dit zijn de gasten zelf. De winnaars krijgen na de jury uitslag opnieuw een black-box met wat moeilijkere ingrediënten. Deze zullen tegen elkaar gaan strijden op de titel “Masterchef” van uw bedrijf.

Wat kunt u verder verwachten deze avond?
Bij binnenkomst van de gasten staan er plankjes op tafel met worst, olijven, kaas en stokbrood met boter en kruidenboter. Verder zal het voorgerecht bestaan uit de zelf gemaakte gerechtjes. Het hoofdgerecht bestaat uit 1 vis gerecht en 2 vlees gerechten, natuurlijk met bijpassende garnituren. Als extra kunt u een dessertbuffet bij bestellen, hiervoor berekenen wij een toeslag van € 7,50 per persoon.

Het arrangement is vanaf 20 gasten en kost € 62,50 p.p.. Hierin zitten de drankjes, het eten en de koffie ter afsluiting van de avond. Het arrangement is totaal 4 uur, uitloop of verlengen, geen probleem tegen een toeslag van € 3,75 per persoon per half uur.

 

Bagatelle - voor fijnproevers en levensgenieters

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug!

Reserveer een tafel

Komt u met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens