Geef het ja-woord bij de Bagatelle

Er is toch niks gaver dan een van de mooiste dagen van iemands leven te mogen verzorgen? Daarom doen we dit ook met alle liefde! De mooie locatie, bereikbaarheid, gratis parkeerplekken en ruime terrassen zijn zo maar een paar onderdelen die jullie feest tot een onvergetelijke dag te gaan maken.

Huwelijk

Romantiek in Optima Forma!

Wat misschien niet iedereen weet is dat we een officiële trouwlocatie van de Gemeente Raalte zijn. Jullie kunnen dus niet alleen jullie huwelijk vieren, maar ook daadwerkelijk bij ons trouwen. Ons restaurantdeel uit 1774 toveren we voor die gelegenheid speciaal om naar trouwzaal. Met zijn karakteristieke uiterlijk is dit een van de meest bijzondere locaties in Raalte om elkaar het ja-woord te geven.

Na het ja-woord is er bij ons alle ruimte om met elkaar te proosten, de taart aan te snijden, lekker te borrelen en aansluitend met elkaar te eten. Hiervoor hebben we uiteraard allerlei verschillende mogelijkheden. Van een diner tot Proef-Festival, alles kan. Om een indicatie te geven, voor € 39,50 p.p. verzorgen we al een compleet 3-gangen diner of Proef-Festival.

Het avondfeest kunnen jullie voortzetten in een van onze zalen. Een compleet avondfeest is er al voor € 37,00 p.p., compleet met drankjes en hapjes.

We verzorgen maar al te graag jullie grote dag en nodigen jullie dan ook van harte bij ons uit om bij ons binnen te komen kijken!

 

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens