(aankomend) Souschef

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als souschef is er bij restaurant de Bagatelle meer mogelijk dan je denkt. Je grijpt je kans om alles over ons restaurant en zalen te leren.
Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen. En:

  • Je bent medeverantwoordelijk voor de (voor)bereiding van de gerechten;
  • Je stuurt samen met de chef de volledige keukenbrigade aan;
  • Je bent mede verantwoordelijk voor het inkoop- en voorraadbeheer van de keuken;
  • Je drukt jouw stempel op het culinaire niveau van het restaurant;
  • Je coördineert een zo’n effectief en efficiënt mogelijk bereidingsproces;
  • Je stelt recepten en menu’s vast op basis van jouw inhoudelijke kennis en reikt deze aan;
  • Je bent mede verantwoordelijk voor de personeelsinzet, zoals het maken van de personeelsroosters, werkverdeling en inzet van medewerkers.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Je begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. En:

  • Je hebt een afgeronde passende opleiding;
  • Je kunt goed werken in teamverband;
  • Je bent kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail;
  • Je bent enthousiast, gastvrij en een creatief talent!

WAAROM WE BIJ DE BAGATELLE STRALEN?

Werken bij de Bagatelle betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!

Nog niet overtuigd? Hier nog een aantal redenen om op deze vacature te solliciteren:

  • Een bruto maandsalaris afgestemd op je ervaring en capaciteiten;
  • Een goede regeling op het gebied van reiskosten;
  • Een fulltime contract bestaat uit een 4 daagse werkweek;
  • Bepalen (met je team) over de invulling van de menukaart ;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Gezellige personeelsborrels- en feestjes.
  • Meedelen met de fooienpot.

KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren!

Solliciteer snel via info@bagatelle.nl of bel 0572-358484, en wellicht zien wij elkaar snel tijdens een heerlijke kop koffie!

 

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens