Vier de Zomer

Zondag 13 & 20 Juli is het zover!

 

De 12e editie van Vier de Zomer bij de Bagatelle.
Heerlijk genieten van een culinair 5-gangen diner met amuses, vanaf de barbecue.
Live cooking met een gezellige sfeer geheel verzorgd door Kees & Astrid Duym.

Vier de Zomer

 

Prijs per couvert: 57.5 (Incl. aperitief)

We starten om 16.00 met een aperitief naar keuze.

Waarna jullie heerlijk kunnen genieten van alle leuke verhalen, werkwijzen en gerechten van Kees & Astrid Duym en onze chef Stef Hofstede.

 

 

Vul onderstaand je gegevens in en verzeker je van een tafeltje

[contact-form-7 id="405fb72" title="Vier de Zomer_copy"]

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 8 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens