Aspergediner on Tour

Vier Sallandse top restaurants hebben de handen ineen geslagen. De aankomende aspergetijd waar de Sallandse asperges weer hun opwachting zullen gaan maken willen deze bedrijven weer groots uitpakken.

Normaal kiezen de gasten hun eigen favoriete restaurant om lekker asperges te gaan eten, maar dat gaat nu even niet. Daarom hebben deze vier restaurants een mooie tour (eigen auto) uitgezet die alle restaurants aandoen.

Aspergediner on Tour

4 TOP-RESTAURANTS BUNDELEN HUN KRACHTEN!

Hoe mooi is het, in tijden waarin veel niet mag, of kan zijn er toch weer hele mooie ontwikkelingen: vier restaurants binnen een cirkel van 25 km hebben een tour uitgezet door het schitterende Salland. Jullie komen langs alle highlights van Salland. Van de IJssel als mooiste grote rivier van Nederland, langs statige landhuizen van de adel en het prachtige heidelandschap van de Sallandse Heuvelrug. In deze tour zorgen de restaurants dat jullie kunnen genieten van de heerlijkste aspergegerechten. In een tour van ongeveer 75 km komen jullie langs deze vier prachtige bedrijven. Voor de deur van het restaurant serveren we het gerecht in jullie eigen auto.

Kijk voor alle informatie op:     www.aspergediner.nl

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens