Overnachten

Kom je met de camper, caravan of wil je gewoon helemaal in de watten gelegd worden? Deze gastheren en gastvrouwen zullen er alles aan doen om jullie een perfecte nachtrust te bezorgen.

Camperplaats en Boerderijkamer ‘de Heemse Weide’
Op steenworp afstand van ons restaurant vind je camperplaats ‘de Heemse Weide’. Barry en Ilona ontvangen jullie graag op hun boerderij, te midden van het groen, de fruitbomen, schapen en Friese paarden. Er is een mooi sanitairgebouw en tal van andere voorzieningen die je verblijf compleet maken. Naast de camperplaats is er een compleet ingerichte, en recent verbouwde, boerderijkamer voor 3-4 personen.

Meer informatie? Kijk dan op https://www.deheemseweide.nl

Minicamping ”t Linderhof’
Jos, Monique, Rick en Thye ontvangen jullie graag op hun minicamping, vlak achter de Bagatelle, waar je terecht kunt met camper, caravan of tent.

Meer informatie is te vinden op: https://www.campinglinderhof.nl

Bed & Breakfast ‘de Kleine Kolonel’
Op een bijzondere plek midden op de Sallandse Heuvelrug ligt deze prachtige B&B. Gastheer Alexander ontvangt jullie met open armen. De B&B heeft twee kamers voor twee personen, voorzien van alle luxe en comfort.

Neem een kijkje in de B&B via: https://www.dekleinekolonel.nl

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens