Wildavonden 2023

Het Wild-Menu

Steak tartare van ree met gerookte kastanjechampignons
Rouleau van fazant met wildzwijn spek met crème van pastinaak
****
Gesmoorde zeetongfilet met truffel en smoorvocht
Gekonfijte eendenbout op zuurkool met wildjus
****
Hertenbiefstuk en wildzwijn medaillon met herfstgroenten en saus van rode port
****
Creatie van de chef als dessert

Reserveren voor de Wildavonden;

4-Gangen Wildgerechten
Prijs per couvert; €49,50

(Exclusief dranken)

    Contact

    Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

    Reserveer een tafel

    Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

    Contact Gegevens
    Reserveer een tafel
    Contact Gegevens