Diner

3-gangen € 33,50

Het a la Carte 3-gangen menu stelt u zelf samen uit de menukaart.

 

4-gangen € 43,50

Het Gastronomisch menu wordt door onze koksbrigade samengesteld uit de menukaart.

voorgerecht

Geitenkaas
Geitenkaas
Sallandse geitenkaas met rookspek, crème en brunoise van knolselderij met mousse van geitenkaas. Ook als vegetarische variant zonder rookspek
Nagelhout
Nagelhout
Nagelhout met mousse van eendenlever, vijgenchutney en gekonfijte knolselderij
Varken
Varken
4 Bereidingen van varken; Bonbon van varkenslende met een vulling van varkenswang en pompoen, langzaam gegaard buikspek en een krokant van gedroogd spek
Zalm
Zalm *
In bietenzalm gemarineerde zalm met schuim van gerookte kappertjes, salade van appel, gefrituurde gamba en bietengel

hoofdgerecht

Kalf
Kalf
Kalfsentrecote op een taartje van aardappel en knolselderij met saus van lavas
Lam
Lam *
Lamsrump met stamppot van raapstelen, rouleau van spitkool en saus van kruidnagel
Risotto
Risotto
Risotto met zongedroogde tomaat, crème van doperwt en schuim van citroengras
Rund
Rund
Twee sukade bereidingen; biefstuk en stoofvlees met truffelgnocchi, ratatouille en saus van laurier
Zeeduivel
Zeeduivel
Zeeduivelfilet met Pancetta, zwarte risotto, venkel en saus van gepofte knoflook en mosterd

nagerecht

Chocolade
Chocolade
Chocoladebrownie met chocolademousse, bavarois van sinaasappel en bloedsinaasappelijs
Kaas
Kaas *
Buche de Chèvre, Sallandse kruidnagel/komijn kaas en VSOP Reypenaer
Mango
Mango
Mango-cheescake met limoen crème fraiche en mongo sorbetijs
Passievrucht
Passievrucht
Taartje van passievrucht met gegrilde ananas, hangop en passievrucht sorbetijs
Stroopwafel
Stroopwafel
Parfait van stroopwafel met karamel en mousse van anijs

Legenda

*
: € 2,50 extra
: Vegetarisch
 

Bagatelle - voor fijnproevers en levensgenieters

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug!

Reserveer een tafel

Komt u met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens