Diner

3-gangen € 32,50

Het a la Carte 3-gangen menu stelt u zelf samen uit de menukaart.

 

4-gangen € 42,50

Het Gastronomisch menu wordt door onze koksbrigade samengesteld uit de menukaart.

voorgerecht

Fazant
Fazant
Paté van fazant met cranberrygelei, crème van gepofte bataat en zoetzure biet
Geitenkaas
Geitenkaas
Sallandse geitenkaas met rookspek, crème en brunoise van knolselderij met mousse van geitenkaas. Ook als vegetarische variant zonder rookspek
Tonijn
Tonijn *
Gegrilde tonijn met wortel-wasabicrème, zoetzure komkommer, tartaar van tonijn met limoen en gefrituurde gamba
Wild Zwijn
Wild Zwijn
Paté en pastrami van wild zijn met kweepeerjam, paddenstoelentapenade en truffelmousse

hoofdgerecht

Eend
Eend
Eendenborst op risotto met zongedroogde tomaat, romanesco en saus van dragon
Hert
Hert *
Hertenbiefstuk op hete bliksem met gegrilde shiitake en saus van jeneverbessen
Risotto
Risotto
Risotto met zongedroogde tomaat, crème van doperwt en schuim van citroengras
Rund
Rund
Twee sukade bereidingen; biefstuk en stoofvlees met truffelgnocchi, ratatouille en saus van laurier
Sliptong
Sliptong
Gesmoorde sliptong met groene kruiden, mousseline, gemarineerde bundelzwam en schuim van citroengras

nagerecht

Appel
Appel
Appel/griesmeeltaartje met appelcompote, kaneelmousse en groene-appelijs
Chocolade
Chocolade
Chocoladebrownie met chocolademousse, bavarois van sinaasappel en bloedsinaasappelijs
Kaas
Kaas *
Buche de Chèvre, Sallandse kruidnagel/komijn kaas en VSOP Reypenaer
Passievrucht
Passievrucht
Taartje van passievrucht met gegrilde ananas, hangop en passievrucht sorbetijs
Stroopwafel
Stroopwafel
Parfait van stroopwafel met karamel en mousse van anijs

Legenda

*
: € 2,50 extra
: Vegetarisch
 

Bagatelle - voor fijnproevers en levensgenieters

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug!

Reserveer een tafel

Komt u met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens