Diner

3-gangen € 33,50

Het a la Carte 3-gangen menu stelt u zelf samen uit de menukaart.

 

4-gangen € 43,50

Het Gastronomisch menu wordt door onze koksbrigade samengesteld uit de menukaart.

voorgerecht

Kalf
Kalf
Marbré van kalfsrosbief en kalfssukade met gepofte quinoa, rettich, kalfscarpaccio en gelei van sherry
Maïshoen
Maïshoen
Rouleaux van maïshoen met katenspek, bloemkool pannacotta en ratatouille van paprika en maïs
Rettich
Rettich
Salade van rettich met Oosterse romanesco, pompoencrème en anijschampignons
Rund
Rund
Rouleaux van runderstaartstuk met gelei van rode port, crème van ui en Pommes Duchesse
Tonijn
Tonijn *
Rosbief, tartaar en broodrol van tonijn met Oosterse romanesco en soja crème-fraîche

hoofdgerecht

Bulgur
Bulgur
Bulgur met bospeen, broccoli, bleekselderij en bearnaisesaus met piccalily
Eend
Eend
Eendenborst van de Green egg met bulgur, bospeen, bleekselderij en bearnaisesaus met piccalily
Kalf
Kalf
Kalfsrib-eye en kalfsstoof met snijbonenstamppot, tuinboontjes, saus van eekhoorntjesbrood en zomertruffel
Rund
Rund *
Runderhaasbiefstuk en rundersukade met gerookte bataatmousseline, geglaceerde sugarsnaps en saus met rode wijn
Sliptong
Sliptong
Gesmoorde sliptong op truffelmousseline met gesmoorde oesterzwam en zeekraal

nagerecht

Aardbei
Aardbei
Hollandse aardbeien met witte chocoladebavarois, yoghurtmousse en moscato sorbetijs
Braam
Braam
Crème brullée van braam met mokkamousse, schuim van tonkabonen en ijs van amandel
Kaas
Kaas
Een selectie van Sallandse kazen met appelstroop en vijg
Tropisch Fruit
Tropisch Fruit
Bavarois en compote van tropisch fruit met gegrilde abrikoos en sorbet van cassis
Wortel
Wortel
Worteltaart met roomkaascrème, wortelmerenque en walnotenijs

Legenda

*
: € 2,50 extra
: Vegetarisch
 

Bagatelle - voor fijnproevers en levensgenieters

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug!

Reserveer een tafel

Komt u met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens