Dinerkaart

3-gangen € 32,50

Het a la Carte 3-gangen menu stelt u zelf samen uit de menukaart.

 

4-gangen € 42,50

Het Gastronomisch menu wordt door onze koksbrigade samengesteld uit de menukaart.

voorgerecht

Parelhoen
Parelhoen
Rouleaux van parelhoen, knolselderij, Pedro Ximénez en een gefrituurd kwartelei
Rund
Rund *
Filet Americain van Vechtdalrund op crème en salade van Sallandse Asperges
Salade Asperges
Salade Asperges
Salade en crème van Sallandse asperges met groene asperges en groene kruidenmayonaise
Varken
Varken
Rouleaux van pulled porc met buikspek, bataatsalade en acetomousse
Zalm
Zalm
Bietenzalm met salade van zalm en appel, Hollandse garnaal, gefrituurde kappertjes, bietengel en schuim van appel en groene mosterd

hoofdgerecht

Kabeljauw
Kabeljauw
Skrei filet op de huid gebakken met brandade en saus van groene mosterd
Kalf
Kalf
Kalfsentrecote en kalfszwezerik met bloemkool-aardappeltaart, sjalotchutney en saus met eekhoorntjesbrood
Lam
Lam **
Gerijpte lams T-bone en kotelet van de Green Egg met Sallandse asperges, zeekraal en saus van foelie
Quinoa
Quinoa
Wortelquinoa met voorjaarsgroenten, saus van oregano en krokant van truffelaardappel
Rund
Rund *
Runderhaasbiefstuk en rundersukade met gekonfijte Roseval, spruiten en saus van lavas
Sallandse asperges
Sallandse asperges
Sallandse asperges met ham van Sallands varken, ei, aardappel en Hollandaisesaus

nagerecht

Ananas
Ananas
Tarte tarin van ananas met vanille sabayon en mango sorbet-ijs
Bloedsinaasappel
Bloedsinaasappel
Bavarois van bloedsinaasappel en basilicum, hangop en yoghurtparfait
Gember / Honing
Gember / Honing
Gembercake met honing panacotta, boerenjongens en citroen sorbet-ijs
Rabarber
Rabarber
Marbré van rabarber en yoghurt met gepocheerde rabarber, compote en yoghurtijs

Legenda

*
: € 2,50 extra
: Vegetarisch
 

Bagatelle - voor fijnproevers en levensgenieters

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug!

Reserveer een tafel

Komt u met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens