Diner

3-gangen € 32,50

Het a la Carte 3-gangen menu stelt u zelf samen uit de menukaart.

 

4-gangen € 42,50

Het Gastronomisch menu wordt door onze koksbrigade samengesteld uit de menukaart.

voorgerecht

Bleekselderij
Bleekselderij
Salade van bleekselderij met groene asperge en kruidenmayonaise
Duif
Duif
Huis gerookte duivenborst op aardappelgratin met mousse van kruidnagel en frisse appel
Kalf
Kalf
Marbré van kalf, varken en framboos met kaviaar van aceto op kroepoek van truffel
Rund
Rund *
Filet Americain van Vechtdalrund op salade van aardappel en bleekselderij
Tonijn
Tonijn
Gegrilde tonijn met wortel-wasabicrème, zoetzure komkommer, tartaar van tonijn met limoen en gefrituurde gamba

hoofdgerecht

Gort
Gort
Gort met maïs, paksoi en bosui met schuim van citroengras
Kalf
Kalf
Kalfsentrecote en kalfszwezerik met bloemkool-aardappeltaart, sjalotchutney en saus met eekhoorntjesbrood
Rund
Rund *
Twee sukade bereidingen; biefstuk en stoofvlees met truffelgnocchi, ratatouille en saus van laurier
Sliptong
Sliptong
Gesmoorde sliptong met groene kruiden, mousseline, gemarineerde bundelzwam en schuim van citroengras
Varken
Varken
Varkenslende en rilette met gort en paksoi op saus van knoflook en spek

nagerecht

Appel
Appel
Appel/griesmeeltaartje met appelcompote, kaneelmousse en groene-appelijs
Braam
Braam
Parfait van bramen met witte chocolademousse en Hollandse bramen
Gember / Honing
Gember / Honing
Gembercake met honing panacotta, boerenjongens en citroen sorbet-ijs
Passievrucht
Passievrucht
Taartje van passievrucht met gegrilde ananas, hangop en passievrucht sorbetijs

Legenda

*
: € 2,50 extra
: Vegetarisch
 

Bagatelle - voor fijnproevers en levensgenieters

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug!

Reserveer een tafel

Komt u met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens