Diner

3-gangen € 33,50

Het a la Carte 3-gangen menu stelt u zelf samen uit de menukaart.

 

4-gangen € 43,50

Het Gastronomisch menu wordt door onze koksbrigade samengesteld uit de menukaart.

voorgerecht

Kalf
Kalf
Marbré van kalfsrosbief en kalfssukade met gepofte quinoa, rettich, kalfscarpaccio en gelei van sherry
Nagelhout
Nagelhout
Nagelhout met mousse van eendenlever, vijgenchutney en gekonfijte knolselderij
Rettich
Rettich
Salade van rettich met Oosterse romanesco, pompoencrème en anijschampignons
Tonijn
Tonijn *
Rosbief, tartaar en broodrol van tonijn met Oosterse romanesco en soja crème-fraîche
Varken
Varken
4 Bereidingen van varken; Bonbon van varkenslende met een vulling van varkenswang en pompoen, langzaam gegaard buikspek en een krokant van gedroogd spek

hoofdgerecht

Heilbot
Heilbot
Heilbotfilet met kerriemousseline, sjalot, bundelzwam en tomaten-antiboise
Kalf
Kalf
Kalfsentrecote op een taartje van aardappel en knolselderij met saus van lavas
Lam
Lam *
Lamsrump met stamppot van raapstelen, rouleau van spitkool en saus van kruidnagel
Raapsteel
Raapsteel
Stamppot raapsteel met voorjaarsgroenten en een schuim van tijm
Rund
Rund
Runderhaasbiefstuk en rundersukade met gerookte bataatmousseline, geglaceerde sugarsnaps en saus met rode wijn

nagerecht

Aardbei
Aardbei
Hollandse aardbeien met witte chocoladebavarois, yoghurtmousse en moscato sorbetijs
Banaan
Banaan
Bavarois van banaan met marshmallow van Malibu en limoensorbetijs
Kaas
Kaas *
Een selectie van Sallandse kazen met appelstroop en vijg
Mango
Mango
Mango-cheesecake met limoen crème fraiche en mango yoghurtijs
Rabarber/Vlierbloesem
Rabarber/Vlierbloesem
Parfait van vlierbloesem met kaviaar van vlierbloesem, rabarbercompote, lychee en framboos

Legenda

*
: € 2,50 extra
: Vegetarisch
 

Bagatelle - voor fijnproevers en levensgenieters

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug!

Reserveer een tafel

Komt u met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens