Diner

3-gangen € 33,50

Het a la Carte 3-gangen menu stelt u zelf samen uit de menukaart.

 

4-gangen € 43,50

Het Gastronomisch menu wordt door onze koksbrigade samengesteld uit de menukaart.

voorgerecht

Kalf
Kalf
Marbré van kalfsrosbief en kalfssukade met gepofte quinoa, rettich, kalfscarpaccio en gelei van sherry
Nagelhout
Nagelhout
Nagelhout met mousse van eendenlever, vijgenchutney en gekonfijte knolselderij
Rettich
Rettich
Salade van rettich met Oosterse romanesco, pompoencrème en anijschampignons
Tonijn
Tonijn *
Rosbief, tartaar en broodrol van tonijn met Oosterse romanesco en soja crème-fraîche
Varken
Varken
4 Bereidingen van varken; Bonbon van varkenslende met een vulling van varkenswang en pompoen, langzaam gegaard buikspek en een krokant van gedroogd spek

hoofdgerecht

Heilbot
Heilbot
Heilbotfilet met kerriemousseline, sjalot, bundelzwam en tomaten-antiboise
Kalf
Kalf
Kalfsentrecote op een taartje van aardappel en knolselderij met saus van lavas
Lam
Lam *
Lamsrump met stamppot van raapstelen, rouleau van spitkool en saus van kruidnagel
Raapsteel
Raapsteel
Stamppot raapsteel met voorjaarsgroenten en een schuim van tijm
Rund
Rund
Dry-aged runderlendebiefstuk met bataatmousseline, geglaceerde sugarsnaps en saus met rode wijn
Sallandse asperges
Sallandse asperges
Sallandse asperges met ham van Sallands varken, ei, aardappel en Hollandaisesaus

nagerecht

Chocolade
Chocolade
Chocoladebrownie met chocolademousse, bavarois van sinaasappel en bloedsinaasappelijs
Kaas
Kaas *
Buche de Chèvre, Sallandse kruidnagel/komijn kaas en VSOP Reypenaer
Mango
Mango
Mango-cheesecake met limoen crème fraiche en mango yoghurtijs
Passievrucht
Passievrucht
Taartje van passievrucht met gegrilde ananas, hangop en passievrucht sorbetijs
Peer
Peer
Gepocheerde peer met prosecco-sabayon, vanille mascarpone en champagne-ijs

Legenda

*
: € 2,50 extra
: Vegetarisch
 

Bagatelle - voor fijnproevers en levensgenieters

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug!

Reserveer een tafel

Komt u met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens