Perfect Pairing

Als onze gasten niet naar ons toe kunnen komen, dan komen we toch gewoon naar de gasten! Met Perfect Pairing geniet je van een heerlijk gerecht in combinatie met een bijpassende wijn. Gewoon Bagatelle dus, maar dan vanuit je eigen keuken!

Perfect Pairing

Op onze website stel je zelf een box samen, bestaande uit een voor-, hoofd- en/of nagerecht. Uiteraard hebben we een bijpassende wijn uitgezocht, die je er naar keuze bij kunt bestellen: de ‘Perfect Pairing’ dus.

De ingrediƫnten voor de gerechten zijn allemaal vers bereid en keurig netjes verpakt. Om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart en veel plezier in de keuken staat, hebben we voor alle gerechten een duidelijke stap voor stap handleiding gemaakt. Ook de iets minder grote keukenprins(ess)en kunnen er
met een gerust hart mee aan de slag.

Nieuwsgierig? Kijk snel op https://perfectpairing.nl voor de mogelijkheden!

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens