Wildavond 2022

De Bagatelle is in 1747 gebouwd door Willem Bentinck, zoon van Hans Willem Bentinck, die door zijn rol als adviseur van Stadhouder Willem lll groot aanzien en adelijke titels verwierf. Baron van Schoonheten en Hertog van Portland zijn daar voorbeelden van.

275 jaar geleden dus, en dat brengt ons bij het thema van de wildavond voor dit jaar:

"Wild door de eeuwen heen"

Menu wildavond

Amuse:
Gerookte duivenborst met crème van topinamboer, compôte van kweepeer, cashewnootjes en mayonaise van selderij.

Voorgerecht op etagère :
Geconfijte fazant in kaneel/venkelzaad/ganzenvet op een lepel met venkelschuim
Sesamkletskop met hummus
Linzensalade met koriander en sesam
Pastrami van wild zwijn met gesmoorde venkel en mayonaise van majoraan
Cracker van linzen met tartaar van hert met mediterrane kruiden

Tussengerecht:
Rouleau van wild zwijn met een specerijenkorst, puree van courgette en verjus

Hoofdgerecht:
Hertenrugfilet sous vide gegaard, hertenstoof omwikkeld met spek, mousseline van tomaat en peterselie, saus van kruidnagel, gedroogd spek en rode kool met VOC specerijen

Dessert:
Pumpkin pie met gelei van cranberry, compôte van cranberry, mousse van gemarmerde chocolade en kastanje roomijs

Terug

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens