Personeelsfeest

U bent op zoek naar een gezellige locatie, leuke activiteiten en superlekker eten voor uw personeelsfeest?

Wij hebben een uitgebreid aanbod, variërend van actief bezig zijn tijdens een Solextour of een rondje Supagolf, tot heerlijk genieten bij een kook-clinic of Masterchef. Bij de Bagatelle is veel mogelijk...

Echte groepsbinding en teambuilding ontstaat op momenten waar herinneringen gemaakt worden.

Een personeelsfeest bij de Bagatelle kan zo’n moment zijn. Wij hebben veel activiteiten in eigen beheer. Voor sommige buitenactiviteiten schakelen we Free-Wheel Organisatiebureau uit Vorden in. Zij zijn echte professionals als het gaat om het organiseren van een goede activiteit.

We hebben verschillende activiteiten, zowel sportief als culinair, maar allemaal even geschikt voor een personeelsfeest. Uiteraard is een combinatie van verschillende activiteiten mogelijk zodat we kunnen zorgen voor een complete daginvulling.

Voor onze arrangementen spreken we het liefst een vaste prijs af. Dat is voor ons prettig, maar zo komen jullie als gasten achteraf nooit voor verrassingen te staan!

We ontvangen jullie graag voor een kop koffie en laten dan uitgebreid al onze mogelijkheden zien, waarmee we jullie personeelsfeest onvergetelijk kunnen maken.

 

Bagatelle - voor fijnproevers en levensgenieters

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug!

Reserveer een tafel

Komt u met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens