Proef-Festival

Echt genieten op 'Bagatelle-niveau'

Voor al uw gasten de keuze uit ter plekke gemaakte gerechten, die op een originele wijze uw feest een dynamisch karakter geeft. Hiervoor staan er in de zaal een drietal mobiele keukentjes waar onze koks heerlijke kleine gerechten bereiden. Uw gasten hoeven niet vooraf te kiezen welk gerecht ze willen proeven; nee ze mogen ze alle drie proberen. Zo beginnen wij met drie voorgerechten, eventueel drie tussengerechten en drie hoofdgerechten. Voor het dessert hebben wij een heerlijk dessertbuffet die wij met vuurwerk de zaal komen binnen brengen.

Het Proef-Festival wordt officieel aangekondigd en de ontdekkingstocht van uw gasten kan beginnen. Hieronder vindt u al het lekkers dat onze koks in hun keukens kunnen gaan bereiden. Mocht u speciale wensen hebben, dan passen wij dit vanzelfsprekend aan.

 

Bagatelle - voor fijnproevers en levensgenieters

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug!

Reserveer een tafel

Komt u met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens