Wildavond
Dit jaar verzorgen we een mooi 4-gangen diner, met amuses, dat geheel in het teken staat van wild. Uiteraard proberen we daarbij zoveel mogelijk van het seizoen te laten proeven . De combinatie van lekker eten, mooi opgemaakte borden, heerlijke wijnen en de service van onze gastheren en gastvrouwen maken het een èchte avond uit!
Menu
Steak tartare van ree en een rouleau van fazant met wildzwijnspek, warm gerookte kastanjechampignon
en een crème van pastinaak, salie en knoflook
**
‘Vanuit het bos op het bord’
**
Biefstuk van hert en wildzwijn medaillon met hazelnootkorst, gratin van truffelaardappel,
herfstgroenten, crème van pistache, portsaus en bosfruit
**
Granaatappeltaartje met Italiaans schuim en kastanje-ijs
Om iedereen een veilige avond te bezorgen, is het aantal tafeltjes per avond beperkt. Reserveer daarom snel een plaatsje op een van de volgende avonden:
Vrijdag 23 & zaterdag 24 oktober (VOL)
Vrijdag 30 oktober & zaterdag 31 oktober (VOL)
Vrijdag 6 november & zaterdag 7 november (VOL)
Vrijdag 13 november (VOL) & zaterdag 14 november (VOL)
Vrijdag 20 november (VOL) & zaterdag 21 november (VOL) & zondag 22 november
Prijs: € 45,-
Aanvang 18.30 uur
Een plekje reserveren? Dat kan via onderstaand formulier, of bel met 0572-358484