Wildavond

Kom genieten van het wildseizoen tijdens onze wildavonden op 2, 9, 16, 23 en 30 november!

Ook dit jaar zijn ze er weer; onze wildavonden!
De chefs zullen u weer verrassen met verschillende gerechten uit het wildseizoen.

Menu:

* Hartige lolly van gans en eend met hazelnoot
####
Wild Plankje:
Salami van gans met crème van aardpeer
Herten ham met meloesui in PX
Wild zwijn paté met vijgenjam
Ree pastrami met peterseliewortel
Gerookte scholfilet met pastinaak crème
####
Gesmoorde sliptong op aardappel crème met truffel en smoorvocht
####
* Soepje van pompoen en bataat met schuim van gerookt spek
####
Gekonfijte eendenbout op zuurkool met wild zwijn rookworst
####
Herten biefstuk en hertensukade op een stamppotje van spruiten en jus van jeneverbes
####
* Kaasplankje met 3 soorten kaas, Rinse appelstroop en vijgenbrood
####
Tiramisu met Limoncello, schuim van cappuccino, chocolade-ijs en hazelnotenmerengue

Gerechten met een * zijn amuse gerechten

Datum: 2, 9, 16, 23 en 30 november
Prijs: € 42,50 per persoon, incl. aperitief

Alvast een plekje reserveren? Dat kan via 0572-358484

 

Bagatelle - voor fijnproevers en levensgenieters

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug!

Reserveer een tafel

Komt u met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens