Diner

Onze menukaart is een mooie variatie van vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarbij maakt Chef Kasper zoveel mogelijk gebruik van seizoensproducten, welke het liefst uit de Sallandse achtertuin komen. Neem alvast een kijkje op onze menukaart en maak zelf je keuze.

  • 3-Gangen € 37,50
  • 4-Gangen € 45,00

Uiteraard maken we je diner helemaal compleet met bijpassende wijnen. Laten verrassen? Dat kan ook! Geef het gerust aan bij je reservering.

Diner

voorgerecht

Tonijn

Tonijn

Tartaar | Katsu | Gebrande tonijn | Wasabi | Limoen
Rund

Rund

Pastrami | Bleekselderij | Pecorino | Cantharel | Pedro Ximenez
Venkel \ Asperge

Venkel \ Asperge

Venkel | Groene asperge | Glasnoedel | Cassave
Kalf

Kalf

Tartaar | Carpaccio | Bataat | Spinazie | Dragon

tussengerecht

Tarbot

Tarbot

Tarbot | Bearnaise | Gerookte mousseline | Meleosui
Eend

Eend

Tamme eend | Rilette | Abrikoos | Kruidnagel

hoofdgerecht

Schelvis

Schelvis

Schelvis | Risotto | Sereh | Tomaat | Thaise Yoghurt
Schol

Schol

Scholfilet | Orzo | Paarse bloemkool | Beurre blanc | Salie | Sjalot
Lam

Lam

Lamsfilet | Lamsnek | Gnocchi | Salie | Sjalot
Rund

Rund

Bavette | Snijbiet | Paksoï | Groentemarbré | Oosterse saus
Marbré

Marbré

Groentemarbré | Gnocchi | Snijbiet | Portobello | Groene asperge

nagerecht

Kaas

Kaas

Roodschimmel | Blauwschimmel | Geit | Truffel
Aardbei

Aardbei

Aardbei | Tomaat | Yoghurt | Aceto | Champagne
Braam

Braam

Cheesecake | Cookie Dough | Chocolade Yoghurt | Rode Port
Kers

Kers

Clafoutis | Amarena-kers | Boeren jongenijs | Steranijsmousse

Legenda

*

: € 2,50 extra

**

: € 5,00 extra
: Vegetarisch

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens