Diner

Onze menukaart is een mooie variatie van vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarbij maakt Kasper Stam, chef-kok zoveel mogelijk gebruik van seizoen producten, welke het liefst uit de Sallandse achtertuin komen. Neem alvast een kijkje op onze menukaart en maak zelf je keuze.

  • 3-Gangen € 39,50
  • 4-Gangen € 47,50

Uiteraard maken we je diner helemaal compleet met bijpassende wijnen. Laten verrassen? Dat kan ook! Geef het gerust aan bij je reservering.

Diner

voorgerecht

Makreel

Makreel

Ponzu | Mini komkommer | Kimchi | Avocado | Wasabi
Fazant

Fazant

Terrine | Rode kool | Sherry | Portobello | Stoofpeer
Buratta

Buratta

Buratta | Tomatenquinoa | | Artisjok | Basilicum | Citroen
Varken

Varken

Procureur | Stoof | Glasnoedels | Garam Masala | Paksoi

tussengerecht

Heilbot

Heilbot

Gekonfijte filet | Wortel | Witlof | Sereh | Raapsteel
Varken

Varken

Buikspek | Sparerib | Venkel | Pommes fondant | Steranijs

hoofdgerecht

Lengfilet

Lengfilet

Persillade | Roseval | Tomaat | Prei | Saffraan
Patrijs

Patrijs

Filet | Jeneverbes | Schorseneer | Bataat | Courgette
Kalf

Kalf

Lende | Stoof | Risotte | Dragon | Oesterzwam
Hert

Hert

Hertenrug | Rendang | Salie | Boerenkool | Pastinaak
Paddenstoelen Fregola

Paddenstoelen Fregola

Bitterbal | Doperwt | Anijs champignon | Shi-i-Take

nagerecht

Kaas

Kaas **

Ossekop | Geit met fenegriek | Langrès | Mecorino | Doruvael | Boeren opleg | Lazuli
Banaan

Banaan

Tarte tatin | Semifreddo | Kiwi | Jack Daniel's | Kokos
Mango

Mango

Chutney | Chocomousse | Gel | Fudge | Mango-ijs
Koffie/Sinaasappel

Koffie/Sinaasappel

Panna cotta | Speculoos | Sinaasappelcrème | Macaron | Macadamia

Legenda

*

: € 2,50 extra

**

: € 5,00 extra
: Vegetarisch

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens