Diner

Onze menukaart is een mooie variatie van vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarbij maakt Kasper Stam, chef-kok zoveel mogelijk gebruik van seizoen producten, welke het liefst uit de Sallandse achtertuin komen. Neem alvast een kijkje op onze menukaart en maak zelf je keuze.

  • 3-Gangen € 39,50
  • 4-Gangen € 47,50

Uiteraard maken we je diner helemaal compleet met bijpassende wijnen. Laten verrassen? Dat kan ook! Geef het gerust aan bij je reservering.

Diner

voorgerecht

Kingfish

Kingfish

Yellowtail | Biet | Hollandse garnalen | Rettich
Rund

Rund

Picanha | Kool | Loempia | Sesam | Hazelnoot
Burrata

Burrata

Burrata | Tomatenquinoa | | Artisjok | Basilicum | Citroen
Lam

Lam

Ham | Pulled lamb | Panna cotta asperges | Doperwt | Kruidensla

tussengerecht

Coquille/Langoustine

Coquille/Langoustine

Coquille | Langoustine | Ravioli | Doperwt | Limoen
Truffel gnocchi

Truffel gnocchi

Eidooier | Groene asperges | Filodeeg | Parmezaan | Citroen

hoofdgerecht

Winter kabeljauw

Winter kabeljauw

Skrei | Brandade | Raalter asperges | Haringkaviaar | Witte wijn
Eend

Eend

Filet | Biet | Gort | Taugé | Crème de Cassis
Kalf

Kalf

Rib-eye | Zwezerik | Paarse wortel | Mais | Sjalot
Rund

Rund

Entrecote | Beurre Noisette | Ratatouille | Shi-i-take | Morille
Raapsteel

Raapsteel

Stamppot | Radijs | Bospeen | Zeevenkel | Zeekraal
Flamande

Flamande

Ogink asperges | Beenham | Ei | Hollandaisesaus | Boterjus

nagerecht

Kaas

Kaas **

Ossekop | Ouddorps grietje | Epoisse | Mecorino | Fryslaner | Boeren opslag | Lazuli
Mango

Mango

Parfait | Witte Chocolade | Kokosmakron | Mangogel
Chocolade

Chocolade

Brownie | Karamel | Zeezout | Banaan
Aardbei

Aardbei

Bavarois | Munt | Romanoff | Sorbetijs

Legenda

*

: € 2,50 extra

**

: € 5,00 extra
: Vegetarisch

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens