Diner

Onze menukaart is een mooie variatie van vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarbij maakt Kasper Stam, chef-kok zoveel mogelijk gebruik van seizoen producten, welke het liefst uit de Sallandse achtertuin komen. Neem alvast een kijkje op onze menukaart en maak zelf je keuze.

  • 3-Gangen € 37,50
  • 4-Gangen € 45,00

Uiteraard maken we je diner helemaal compleet met bijpassende wijnen. Laten verrassen? Dat kan ook! Geef het gerust aan bij je reservering.

Diner

voorgerecht

Tonijn

Tonijn

Gemarineerde tonijn | Gegrilde tonijn | Gamba | Gepofte wortel
Rund

Rund

Ceviche | Avocado | Mais | Bataat
Burrata

Burrata

Burrata | Tomaat | Basilicum | Schorseneer
Varken

Varken

Procureur | Pulled porc | Biet | Harissa | Zoete ui

tussengerecht

Heilbot

Heilbot

Heilbotfilet | Gnocchi | Sereh | Biet | Serranoham
Eend

Eend

Tamme eend | Bulgur | Pompoen créme | Appelstroop

hoofdgerecht

Sliptong

Sliptong

Sliptong | Rozemarijn | Mosterdmousseline | Doperwt | Oesterzwam
Kalf

Kalf

Kalfswang | Lendebiefstuk | Morillesaus | Pastinaakstamppot | Bospeen
Varken

Varken

Rilette | Buikspek | Bataat | Spitskool | Steranijs
Rund

Rund

Sukade | Biefstuk | Witlof | Raapsteel | Truffel saus
Bulgur

Bulgur

Bulgur | Koolrabi | Prei | Asperge | Pesto

nagerecht

Kaas

Kaas

Reypenaar | Blauwschimmel | Geit | Truffel | Appelstroop
Sinaasappel/Kiwi

Sinaasappel/Kiwi

Parfait | Yoghuet | Nougat | Hazelnoot | Kaviaar
Rabarber / Framboos

Rabarber / Framboos

Rabarber | Frambozensorbet | Pannacotta | Mousse van rode biet
aardbei

aardbei

Aardbei | Basilicum | Witbiersabayon | Yoghurt | Anijs

Legenda

*

: € 2,50 extra

**

: € 5,00 extra
: Vegetarisch

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens