Diner

Onze menukaart is een mooie variatie van vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarbij maakt Kasper Stam, chef-kok zoveel mogelijk gebruik van seizoen producten, welke het liefst uit de Sallandse achtertuin komen. Neem alvast een kijkje op onze menukaart en maak zelf je keuze.

Diner

 

  • A la carte 3-Gangen € 42,50
  • A la carte 4-Gangen € 52,50
  • Chef’s choise 3-Gangen € 42,50
  • Chef’s delight 4-Gangen € 49,50
  • Chef’s special 5-Gangen € 57,50

voorgerecht

Makreel

Makreel

Rilette | Cevice | Hollandse garnalen | Roodlof | Aardappel/mosterd
Pulled Chicken

Pulled Chicken

Rouleau | Waldorfsalade | Garam massala | Hummus | Atjar
Burrata

Burrata

Knolselderij ǀ Couscous | Cherry tomaat | Lavas | Kastanje champignon
Varken

Varken

Procureur | Rib fingers | Spitskool | Courgette | Popcorn buikspek

tussengerecht

Heek filet

Heek filet

Filet | Gamba | Groene kool | Gele wortel | Witte wijn
Risotto

Risotto

Koolrabi | Tuinkruiden | Doperwt | Bieslook | Pesto

hoofdgerecht

Zeewolf

Zeewolf

Filet | Groenten Marbré | Zeekraal | Biet | Kreeft
Kalf

Kalf

Biefstuk | Sukade | Beanaise | Witlof | Gort
Rund

Rund

Lendebiefstuk | Eekhoorntjesbrood | Truffel | Bloemkool | Ringbiet
Lam

Lam

Lamsrump | Rozemarijn | Gnocchi | Asperge | Bataat
Tomaten Orzo

Tomaten Orzo

Antiboise | Ratatouille | Bimi | Doperwt | Mediterrane saus

nagerecht

Kaas

Kaas **

Manchego Schapenkaas | Capriolen Geitenkaas | Petit Camembert | Pere Joseph Abdijkaas | Oude Kaas | Langres Roodschimmel | Valdeon Blauwschimmel
Tiramisu

Tiramisu

Amaretto | Chocolade | Ganache | Kaviaar | Bitterkoekjes
Aardbei

Aardbei

Bavarois | Vlierbloesem | Rabarber | Bokkenpoot | Basilicum
Red velvet

Red velvet

Cake | Panna cotta | Rum | Limoen | Banaan

Legenda

*

: € 2,50 extra

**

: € 5,00 extra
: Vegetarisch

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens