Diner

Onze menukaart is een mooie variatie van vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarbij maakt Kasper Stam, chef-kok zoveel mogelijk gebruik van seizoen producten, welke het liefst uit de Sallandse achtertuin komen. Neem alvast een kijkje op onze menukaart en maak zelf je keuze.

  • 3-Gangen € 39,50
  • 4-Gangen € 47,50
  • 5-Gangen € 57,50

Uiteraard maken we je diner helemaal compleet met bijpassende wijnen. Laten verrassen? Dat kan ook! Geef het gerust aan bij je reservering.

Diner

voorgerecht

Zalm

Zalm

Filet | Mierikswortel | Komkommer | Cherry tomaat | Groene mosterd
Varken

Varken

Filet | Rib fingers | Knoflook | Fenegriek | Koriander
Biet

Biet

Bietentartaar | Geitenkaas | Doperwt | Truffel | Knolselderij
Rund

Rund

Tartaar | Cevice | Venkel | Eidooier | Oude Kaas

tussengerecht

Zwaardvis

Zwaardvis

Filet | Antiboise | Orso | Hollandaise | Kappertjes
Paddenstoel

Paddenstoel

Champignon Wellington | Eekhoorntjesbrood | Portobello | Aarde | Enoki

hoofdgerecht

Skrei

Skrei

Winterkabeljauw | Brandade | Pompoen | Spitskool | Nantuasaus
Eend

Eend

Filet | Vermicelli rijst | Sinaasappel | Wortel | Spruiten
Rund

Rund

Bavette | Stoof | Rammenas | Edamame | Ui
Kalf

Kalf

Bovenbil | Sukade | Risotto | Venkel | Madeira
Paddenstoelen Fregola

Paddenstoelen Fregola

Bitterbal | Doperwt | Anijs champignon | Shi-i-Take

nagerecht

Kaas

Kaas **

Ossekop | Geit met fenegriek | Langrès | Mecorino | Doruvael | Boeren opleg | Lazuli
Citroen

Citroen

Limoncello-mousse | Citroensorbet | Citroencake | Munt-olie | Munt-suiker
Chocolade/Bloedsinaasappel

Chocolade/Bloedsinaasappel

Moelleux | Ganache | Bloedsinaasappel-IJs | Earl Grey | Bergamot
Passievrucht

Passievrucht

Cheesecake | Parfait | Kokos | Passoa | Karamel

Legenda

*

: € 2,50 extra

**

: € 5,00 extra
: Vegetarisch

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

Reserveer een tafel

Kom je met een gezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem; neem telefonisch contact op voor een oplossing op maat.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contact Gegevens